Πολιτική Επιστροφών

Μπορείτε να επιστρέψετε μέρος ή το σύνολο των αγαθών που παραγγείλατε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας σε διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους και αφού έχει προηγηθεί πρώτα τηλεφωνική ή έγγραφη ενημέρωση μέσω mail . Το κόστος επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει τον αγοραστή. Σε περίπτωση κατά την οποία ευθύνεται η εταιρεία μας για την αλλαγή/επιστροφή του προϊόντος τότε επιβαρυνόμαστε εμείς το κόστος επιστροφής.

Τα προϊόντα που προορίζονται προς επιστροφή θα πρέπει :

  • Να βρίσκονται στην αρχική κατάσταση παράδοσης, σφραγισμένα όπως παρελήφθησαν,  συμπεριλαμβανομένου της συσκευασίας.
  • Να μην έχουν χρησιμοποιηθεί
  • Να ταχυδρομηθούν προς επιστροφή από τον παραλήπτη του προϊόντος το αργότερο σε δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες
  • Να έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή γραπτή επικοινωνία για την πρόθεσή σας
  • Να συνοδεύεται απαραίτητα με το πρωτότυπο παραστατικό

Δεν δεχόμαστε επιστροφές σπασμένων και παραποιημένων προϊόντων από τη στιγμή που γίνει η παράδοση από τον μεταφορέα, ελέγξετε τα προϊόντα και υπογράψετε για την ακεραιότητά τους.

Το ποσό της αντικατάστασης / επιστροφής θα ισχύει σύμφωνα με τις υπάρχουσες τιμές την στιγμή που έγινε η παραλαβή από την εταιρεία μας. Προϊόντα σε τιμή προσφοράς δεν επιστρέφονται.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρεία courier. Η παραγγελία σας παραδίδεται στην διεύθυνση που θα δηλώσετε ως τόπο αποστολής, μέσα σε 3-7 εργάσιμες ημέρες. Το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη. Η χρέωση για τις αποστολές εντός της ελληνικής επικράτειας ,  είναι 2,5€ εώς 2kg και +1€ για κάθε επιπλέον kg για όλη την Ελλάδα . Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

Η παράδοση στις χώρες τις Ευρωπαικής Ένωσης γίνεται με κόστος 10€ έως 1kg και +1€ για κάθε επιπλέον κιλό , μέσα σε 7 μέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας .

Η παράδοση στις Η.Π.Α και στον Καναδά γίνεται με κόστος 20€ έως 1kg και +5€ για κάθε επιπλέον κιλό , μέσα σε 7 μέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας .

Για αγορές από 4 προϊόντα και πάνω.

Navigation
Close

My Cart

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

A password will be sent to your email address.

Already got an account?

Close

Close

Categories