Επεξεργασία Μαρμάρων – Κατασκευή Μαρμάρινων Αναμνηστικών και ειδών δώρου

Διαφυλάττοντας μια παράδοση σχεδόν 50 χρόνων, η Pandoras Box Souvenirs σάς προσφέρει μοναδικές δημιουργίες από μάρμαρο, που ομορφαίνουν τον χώρο σας και διατηρούν ζωντανές τις πιο όμορφες αναμνήσεις.

Ποιοι Είμαστε 

Η Pandoras Box Souvenirs είναι οικογενειακή επιχείρηση επεξεργασίας μαρμάρων και κατασκευής μαρμάρινων σουβενίρ με έδρα την Άσσηρο, 20 περίπου χλμ. από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Τα θεμέλια της επιχείρησης τέθηκαν το 1978 για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τις αγοράς στην  επεξεργασία των μαρμάρων και στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στο χώρο του μαρμάρου. Μετά από 34 χρόνια και διαβλέποντας την ανάγκη για προσαρμογή στις νέες συνθήκες που επικρατούσαν στην Ελλάδα μετά την οικονομική κρίση του 2008 ,η εταιρία διαβλέποντας την τουριστική αύξηση στην Ελλάδα και την ανάγκη για την προσφορά ενός ποιοτικού αναμνηστικού δώρου , επένδυσε στις νέες τεχνολογίες και παρουσίασε πρώτη στην αγορά της Ελλάδος , την απευθείας εκτύπωση πάνω σε μαρμάρινα σουβενίρ , όπως μαγνητάκια και σουβέρ , εικόνων και σχεδίων , τα οποία εντυπωσίασαν τους εμπόρους και τους καταναλωτές και κατέκτησαν ένα σημαντικό κομμάτι της αγοράς τουριστικών προϊόντων .

Χονδρική & Λιανική Πώληση σε Ελλάδα & Εξωτερικό

Μετά από σχεδόν μισό αιώνα ιστορίας, παράδοσης και γνήσιας αγάπης για αυτό που κάνουμε, η Pandoras Box Souvenirs αποτελεί πλέον συνώνυμο της εξαιρετικής ποιότητας, της αξιοπιστίας και του επαγγελματισμού για τους συνεργάτες και τους επαγγελματίες του κλάδου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών, έχουμε τη δυνατότητα εξυπηρέτησης ιδιωτών και επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε τιμές χονδρικής και λιανικής.

Πρωτοπορία & Απαράμιλλη Ποιότητα

Βαδίζοντας με πάθος και μεράκι στο σήμερα, η Pandoras Box Souvenirs υπήρξε η πρώτη επιχείρηση επεξεργασίας μαρμάρου που εισήγαγε στην Ελλάδα την τεχνολογία εκτύπωσης πάνω σε μάρμαρο, το 2012.

Η πρωτοποριακή αυτή τεχνολογία ήταν μία πραγματική καινοτομία στο χώρο των τουριστικών αναμνηστικών ειδών στην Ελλάδα , και μας καθιέρωσε ως μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου.

Σήμερα, εξακολουθούμε να παράγουμε είδη δώρων και σουβενίρ όπως μαγνητάκια, σουβέρ και διακοσμητικά είδη για εταιρείες και επιχειρήσεις τουριστικών ειδών, καθώς και αντικείμενα από μάρμαρο κατά παραγγελία – πάντοτε άριστης ποιότητας και πλήρως προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Γιατί να Συνεργαστείτε μαζί μας

Είτε είστε

  • επιχειρηματίας του κλάδου των τουριστικών ειδών και ειδών δώρου,
  • είτε εμπορεύεστε μαρμάρινα αντικείμενα,
  • είτε είστε ιδιώτης που χρειάζεστε ένα μαρμάρινο αναμνηστικό κατά παραγγελία,

έχετε πολλούς λόγους να επιλέξετε εμάς και τις υπηρεσίες μας:

  • Διαθέτουμε τεράστια πείρα και τεχνογνωσία στον τομέα της επεξεργασίας του μαρμάρου.

Μετά από σχεδόν 50 χρόνια παρουσίας στον κλάδο, μπορείτε να είστε σίγουροι πως γνωρίζουμε κάθε μυστικό γύρω από την επεξεργασία του μαρμάρου, διαθέτοντας απαράμιλλη εξειδίκευση και τεχνογνωσία.

  • Διαθέτουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα της επεξεργασίας μαρμάρου, και επενδύουμε συνεχώς σε καινοτόμες ιδέες και τεχνολογίες αιχμής.
  • Η μεγάλη μας εξειδίκευση, η πρωτοποριακή μας μονάδα παραγωγής, και η αξιοποίηση μεθόδων κυκλικής οικονομίας* μάς επιτρέπουν να σας προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής (Value for Money) για τα προϊόντα της επιλογής σας.
  • Ο ανανεωμένος μας ιστότοπος  και το e-shop μας εγγυώνται άμεση και άψογη εξυπηρέτηση.
  • Ανανεώνουμε συνεχώς την γκάμα των προϊόντων μας, προσφέροντας μοντέρνα σχέδια, νέες προτάσεις, αλλά και διαχρονικές δημιουργίες σε μεγάλη ποικιλία μαρμάρων.
  • Κατανοούμε τις ανάγκες σας: σας ακούμε προσεκτικά και μπορούμε εύκολα να αντιληφθούμε, λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας μας, τι ακριβώς χρειάζεστε – και πώς μπορούμε να σας το προσφέρουμε στην καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας και τιμής.

Αγαπούμε πραγματικά αυτό που κάνουμε – που είναι άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο παραμένουμε στην κορυφή όλα αυτά τα χρόνια.

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε περισσότερα, ή πατήστε εδώ και δείτε την ανανεωμένη γκάμα των προϊόντων μας.

* Χρησιμοποιούμε τμήματα μαρμάρων από βιομηχανίες και βιοτεχνίες που δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν τα ίδια.

Διεύθυνση

25ο χλμ Π.Ε.Ο.

Θεσ/κης – Σερρών,

Άσσηρος 572 00

Τηλέφωνο

Τηλ: 2394 054508

Καλάθι μου
Λίστα επιθυμιών
Κλείσε Πρόσφατα προβεβλημένα
Κατηγορίες